Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (2.73 secunde)
De la 1 ianuarie 2013, ne dorim impozitarea pe trei trepte si o reducere a CAS la angajator cu cinci puncte procentuale Premierul Victor Ponta a declarat, la "Dupa 20 de ani", la Pro TV, ca in renegocierile cu FMI guvernul a reusit sa obtina unda verde pentru reintregirea salariilor si restituirea banilor retinuti ilegal pensionarilor.
Magistratii gorjeni au acceptat ieri cererea de fuziune a societatilor care intra in componenta Companiei Energetice Oltenia (CEO) si au respins contestatia depusa de Federatia Nationala a Muncii.
Totul a culminat cu refuzul de a da unda verde dezbaterii si adoptarii in Parlament a celor 40 de modificari la Codul Penal, propuse de diversi parlamentari certati cu legea.
Unda de soc a emotiei colective s-a declansat si si-a produs efectele abia cu cateva zile inainte de al doilea tur de scrutin, cand o uriasa masa de cetateni, care altfel nu ar fi votat, a decis ca PSD si respectiv Victor Ponta trebuiesc sanctionati.
In ciuda sicanelor de la Cotroceni, Sorin Grindeanu a primit unda verde de la Cotroceni si va conduce Guvernul. Iar principala sa sarcina este de a indeplini punct cu punct programul de guvernare, asa cum Liviu Dragnea le-a promis romanilor in campania electorala.
Prin urmare, daca Iohannis sufera un esec major la referendum, unda de soc ar putea lovi naprasnic Partidul National Liberal.
Aici apare problema cea mai importanta - cum poti gasi o banca in care sa-ti economisesti finantele fara nici o unda de incertitudine?
Zilele trecute, prin programul Sapard, s-a dat unda verde pentru trei tipuri de finantari, iar termenul-limita de depunere a solicitarilor este 31 decembrie.
Pe de alta parte, comisarul european a amintit faptul ca organismul european a dat cu putin timp in urma unda verde semnarii Tratatului de aderare a Romaniei la 25 aprilie.
Analistii economici cred ca recentele declaratii ale comisarului european pentru politici economice si monetare, Joaquin Almunia, ca Acordul cu FMI nu mai este esential pentru admiterea Romaniei in UE inseamna practic o unda verde pentru ruperea lui.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Solutia se bucura de sprijinul tuturor partenerilor de guvernare si da unda verde nominalizarii unui inlocuitor pentru democratul Mircea Miclea, care a demisionat de la conducerea ministerului Educatiei.
Daca majorarea de 19% va primi unda verde din partea ANRE, pretul de productie al unei gigacalorii va "salta" de la 1.075.000 lei la 1.300.000 lei.
Dupa doua sedinte in care titlurile companiei au fost suspendate de la tranzactionare, actiunile Rompetrol au din nou verde la bursa iar cotatia lor a inregistrat inca de la deschiderea pietei o crestere insemnata.
Actiunile Rompetrol au primit vineri din nou unda verde la bursa. Cu o jumatate de ora inaintea inchiderii sedintei de tranzactionare, titlurile acestei companii inregistrau insa o scadere de 1,11 la suta fata de sedinta de miercuri.
Abia dupa ce juristul DADL a anuntat "unda verde" data de Tribunalul Constanta, care a respins cererea de suspendare a licitatiei inaintata de instanta de hotelieri, s-a putut intra in sala.
Solutia propusa de Fodoreanu prevede fluidizarea traficului de la Piata Presei Libere la aeroport prin crearea unui culoar cu "unda verde" la semafoare si finalizarea rapida a lucrarilor la constructia podului de pe DN 1, din dreptul aeroportului.
Compania americana Bechtel va primi saptamana viitoare 30 de milioane de euro pentru reluarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors, suma reprezentand prima transa a finantarii din 2006, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Si specialistii executivului, dar si comisiile de specialitate ale legislativului au dat unda verde acestui proiect, care a si fost votat de consilierii municipali si transpus in contractul de prestari-servicii dintre Salubritate si Eco Sud.
Ministrul ßeres a mai adaugat ca pe agenda intalnirilor avute cu autoritatile turce a fost discutat si subiectul gazoductului Nabucco, care are unda verde, in urma semnarii protocolului dintre cele cinci state implicate.
google-analytics.com